Translate »
DutchEnglish
DutchEnglish

Thanks for the love

Samen met mijn grote vriend, de man met de hamer, zit ik op de bank na te genieten van een fantastische laatste avond. Zulke lieve woorden en zoveel waardering. Ik heb echt op een roze wolk geleefd gisteren door alle aandacht en liefde die ik heb ontvangen.

.IMG_5971

Heb ik nu spijt? Nee ik heb geen spijt. Ik heb niet voor niets de keuze gemaakt en ik denk nog steeds dat het een hele goede is. Gelukkig woon ik op 5 minuten loopafstand van kantoor dus ik zal nog eens zwaaien of een keer door mijn persoonlijke ‘voordeur’ (het raam) naar binnen wandelen.

Ik staar een beetje voor me uit, verder komt er weinig uit me vandaag. Omdat ik brak ben maar ook omdat ik geniet van het feit dat ik even niets hoef. Eigenlijk zijn er wel 100 dingen die ik moet gaan doen maar dat kan ook later, of morgen, of overmorgen. Maar niet nu. Wat een vooruitzicht! Geen kantoor waar ik naar toe hoef, alleen maar werken aan en voor mezelf. Working on my bucketlist! Nepal staat al heel lang on the wishlist so guess where I am going…

Nepal